Home » Dorpshuis De Molenkamp

In samenwerking met dorpshuis De Molenkamp, Windesheim.

Wordt model voor 1 dag!                                                                                                      

 

Dat de Molenkamp een mooi en sfeervol dorpshuis is, hoeven we u niet te vertellen.  Er zijn meerdere zalen waar verschillende feesten kunnen worden gegeven. Voor het feest model voor 1 dag, gegeven in de Molenkamp kunnen wij gezamenlijk een leuk arrangement aanbieden. Voordeel..….geen drukte in huis en toch een leuk, goed verzorgd feestje!

Het feest :

De jarige mag natuurlijk eerst haar favoriete jurk kiezen en eventuele accessoires; hoeden schoenen etc. Daarna de andere kinderen. Als iedereen is omgekleed betreden we de rode loper en staan de fotografen klaar om de kinderen als sterren te fotograferen! Als iedereen op   de foto is gezet en er een leuke groepsfoto is gemaakt, mag iedereen zich weer omkleden om samen te gaan eten:

  • patat
  • keuze uit een kroket/frikandel/hamburger/kaassoufflé
  • ranja/chocomelk

 

kinderfeest tot 6 kinderen € 115,- alles inclusief

kinderfeest vanaf 6 kinderen vanaf € 120,- verder in overleg.

 

Na ongeveer 2 á 3 weken kan de jarige een dvd met foto’s verwachten. De foto’s zijn dan op goede grote, bewerkt/ bijvoorbeeld met een glamour look of andere bewerking en zonder logo van 2pictureyou-fotografie. De foto’s zijn dan klaar voor afdrukken. Willen de andere kinderen ook een eigen dvd met alle foto’s ( met toestemming van de jarige) kunnen wij dat verzorgen voor € 5,- per dvd. Foto’s afdrukken  kan ook door ons verzorgd worden.

Al zin in een feestje?